W in C

16.11.2010 ob 23:57

Mogoče pa je skoraj vse res sežeto v tem stavku iz Evening Standarda: “Kraljica bo Williamu po vsej verjetnosti ponudila vojvodino, kar pomeni, da bo gdč. Middleton postala vojvodinja. Ko bo Charles postal kralj, bo postala valižanska princesa, potem pa kraljica Katarina.” Aja, pa morda še v tem, iz  Guardiana: “Tudi najbolj okoreli republikanec jima bo zaželel srečo.” Na njunih prestolih se bosta sicer prepletala W in C. Ja, takle mamo.

 • Share/Bookmark
 

8 komentarjev na “W in C”

 1. chef chef pravi:

  A se v Združenem kraljsetvu sploh sme opozarjat na take nemarnosti? Hehe.

 2. Jean Tonic pravi:

  Kaj pa Vojvodinci pravijo na to? :)))

 3. Pika Blogavička pravi:

  Jean tonic: ali pa, če smo že pri tem, kaj pa Kranjci pravijo na to? :)))

 4. Jean Tonic pravi:

  Hm… jaz mislim, da kraljica ni ciljala na nas… kolikor vem, je njen Charles takrat na obisku pri nas zagazil v en velik kravjek, in je monarhijo minilo zanimanje za slavo vojvodine naše… Pa še Ataturk jo je zagrabil za nadlaht, ko je bila sama pri nas. Pač pa bi znali imeti Angleži apetite po Novem Sadu in okolici, glede na to, koliko se jih vsako leto zgrne na Exit… Jih pač nikoli ni povsem zapustila kolonijalna žilica :)

 5. maja pravi:

  WC, oops, nerodno.
  Sicer pa ne vem če bo ona res kraljica, če bo on kralj, po moje kar ostane vojvodinja, duchess al kako, tko kot je zdaj Duke od kraljice mož ??
  Sta pa luštna, no.

 6. spominčica pravi:

  @maja: kokr jz vem, tista gospa, ki je poročena s kraljem, postane kraljica. medtem ko gospod mož postane “le” princ. sicer je pa po moje stvar le v tem, kateri naziv se bolj blešči. pa mal šovinizma – kralj je pač vedno glavni, kraljica pa le takrat, ko je mož princ in ne kralj.

 7. smoger pravi:

  khm…
  http://bit.ly/bE6kuO

  :)

 8. Blazine pravi:

  Čuden naslov za komeniranje te teme:)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !