Počitnice

16.09.2008 ob 13:19

Takole je bilo: prima. Zelo različno, oboje, seveda, in utrudljivo. Vendar tudi podobno: zreli paradižniki s tržnice – tako v Parizu kot v Vrnjački Banji – so bili velikanski, sočni in okusni. Ne, nisem pozabil, kako dobri so. Lehman Brothers? Seveda sem besen, vendar pa vem, da privoščljivost ni ravno primerna. Vsekakor se bom moral zelo potruditi, da se mi bodo smilili. Oh: letos so v Lehman Brothers do stečaja pridelali izgubo v višini 6,6 milijarde dolarjev, leta 2006 pa so si izplačali za 8,7 milijarde dolarjev nagrad. Kaj je bolj toksično?

 • Share/Bookmark
 

6 komentarjev na “Počitnice”

 1. 1tastar 1tastar pravi:

  ВРЊАЧКА БАЊА!!!

 2. 1tastar 1tastar pravi:

  Od Banje do Kruševca, pa odande pođoše na Kosovo car Lazar in vojska njegova slavna!

 3. Zvesti bralec pravi:

  To izgleda fino. Ugo Rondinone je pa sploh super. Domnevam tudi, da je tista druga, spodnja piramida v Vrnjački Banji. In tako lepo zaokroženo s Sans-Souci. A je to za Berlin? :)

 4. Dajana pravi:

  A… to je uno: dođeš star, odeš mlad. :)

 5. tadej tadej pravi:

  Hahaha, hvala, Dajana. No, mogoče “prideš mlad, odideš še mlajši” :)) Zvesti: ne, ne glih, tisto o Berlinu, ampak nekako sem našel tudi to staro vilo (ki jih je v Vrnjački Banji sicer veliko, čeprav je novogradenj kot na kakšni Costa Bravi). Tista druga piramida je, ja, v Banji :) In ja, Rondinone je krasen – ter včasih na zelo nepredvidljivih mestih; tale, recimo, je bil nad Boulevard de Magenta, čisto malo pred Republique :) 1tastar: ne, za to, Lazarja in njegove, nisem vedel, hvala :)

 6. Luka pravi:

  Kolo je super .:>

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !