Hollywood, N4

7.06.2008 ob 00:12

Zadnjič me je doma čakal fotokopiran list papirja. “Dragi gospod ali gospa, pišem vam, ker bo naša produkcijska hiša na Blackstock Road med 30. majem in 6. junijem 2008 snemala dramo z naslovom Londonska reka za francosko televizijo. Gre za zgodbo o dveh starših, ki v Londonu iščeta svoja pograšana otroka. Med staršema se razvije globoko razmerje, ko ugotovita, da sta otroka zaročena. Naš režiser je Rachid Bouchareb, zelo ugledno ime v francoski kinematografiji. Snemali bomo na različnih lokacijah ob ulici. Vemo, da je Blackstock Road zelo prometna nakupovalna ulica, in si bomo prizadevali, da ne bomo povzročili nepotrebnih zapletov. V naši ekipi bo približno 25 ljudi. Za sodelovanje stanovalcev in lastnikov trgovin se že vnaprej zahvaljujemo in upamo, da bo snemanje potekalo tekoče. Še enkrat hvala za sodelovanje. S spoštovanjem, itd. itd.” Snemanje je potekalo tekoče.

London River, 6. junij 2008

London River, 6. junij 2008

London River, 6. junij 2008

(Tretjo, torej zadnjo fotografijo sem hotel uporabiti za nagradno igro – ja, so priljubljene in fajn. Vprašanje bi bilo: “Kdo je britanska filmska in televizijska igralka na sredini fotografije?” Pa ne bo, ker je že itak vse na Imdb. Pa kdaj drugič.)

 • Share/Bookmark
 

11 komentarjev na “Hollywood, N4”

 1. Zvesti bralec pravi:

  Kakšno lepo presenečenje. Ne Big Ben, ne Buckinghamska palača, ne Temza, ne Soho, ne Kensington, ne Chelsea – destilat Londona je zdaj Blackstock Road. Hura!

 2. Jasna pravi:

  Tudi brez Imbd sem vedela, da je tista iz Skrivnosti in laži. Samo imena se še moram spomniti… Brenda B. Če je že nagradno vprašanje, dej povej kakšno nagrado( vsaj za trenutek) si imel v mislih…. ma hecam se. Saj vem, to se samo tako reče. A tukaj si ti doma… potem nič čričkov in kresničk v junijskih nočeh, vse naokoli samo beton.

 3. Tria pravi:

  Ah, Tadej, no. Pa ravno moja Brenda… Kdaj drugič pa ne bom vedela odgovora, a ne?

 4. Dinozaver pravi:

  Bleedin’ Brenda!

 5. tadej tadej pravi:

  Dino, Tria in Jasna: OK, kul, vsi trije dobite nagrade. Kaj mi pa drugega preostane! :) Zvesti: ja, popolnoma drugačna perspektiva, anede? Sploh pa – zakaj pa ne? :))

 6. Dinozaver pravi:

  Oh, ne… jaz se sploh nisem potegoval za nagrado. In preklemana Brenda mi ni všeč že od tiste zadeve s konopljo naprej. Zdaj pa ta nagrada… človek ne more več narediti nič, ne da bi dobil kako nagrado. Grozn!

 7. pocahontas pravi:

  Iiii, Brenda Blethyn. Meni je zelo všeč. Kul, da si jo škljocnil.
  A pol dobiš kakšno boniteto v zameno za ’sodelovanje’, recimo karto za premiero filma. :D
  No, iskreno povedano, meni bi bilo čist fino, če bi v moji ulici snemali film.lol

 8. Jasna pravi:

  Tadej, jaz bi potrebovala nagrado. Mogoče kakšno pesem, da me spravi v boljšo voljo. Tako je bilo: veselo se peljem s kolesom po cesti, kar naenkrat pred menoj meter in pol dolga povožena kača, ki zvija v smrtnih krčih. Mogoče goš ali belouška, čreva zunaj, hrbtenica počena…. Joj, kje je kdo, da ji odbije glavo in konča to trpljenje. Ali jo boli, si mislim? Saj ne vemo, kako ji je, še noben ni bil v kačjem telesu, zafilozofira mimoidoči, ki mi očitno bere misli. S tem jo ne morem, pehud je in mi pokaže Magnuma 375 z 9 mm kroglo. Odide in se vrne z Crvena Zastava pištolo ter poči nesrečno kačo. Mene povabi (če me zanima) na streljanje in razloži, če te zadene Magnum v nogo potrebuješ takoj leseno. Ima vsa potrebna dovoljenja, ker je časnik slovenske vojske. Ponoči sem sedela na balkonu, ker nisem mogla spati. To s kačo mi je obudilo, spomin na punčko, ki jo je povozilo avto, ko se je peljalo vzvratno za prvomajske praznike. In noč sem presedela poslušajoč čričke in gledajoč kresničke.

 9. tadej tadej pravi:

  Ne, pochahontas, ne. Jaz sem se, tako kot običajno, malo skrival za živo mejo pred našo hišo in malo pofotografiral. To pa je bilo tudi vse :) Jasna: ja, po čem takšnem bi tudi meni pasalo kaj drugega. Aja, pa še od prej: saj ni tako betonsko. Je pozidano, ampak so zadaj vseeno vrtovi, veliki karejski zaprti vrtovi (kamor vseeno včasih pridejo lisice, ampak nihče ne ve kako). Pa tudi hiše so v glavnem samo dvo- ali trinadstropne :) Dinozaver: se popolnoma in absolutno strinjam. Bo kmalu na poti. Nagrada, namreč.

 10. maja pravi:

  “….tako kot običajno, malo skrival za živo mejo pred našo hišo in malo pofotografiral…. ”
  - ne, zdaj se ne morem nehat smejat….

 11. Nekje drugje » Objave » Naša ulica v kinu pravi:

  [...] lokalnem kinu? V primeru London River, komorne drame o posledicah bombnih napadov 7. julija 2005, dobri dve leti, čeprav je seveda res, da so film  predvajali na vrsti festivalov, tudi na berlinskem, na katerem [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !