Rumeno, ki te ljubim rumeno

4.08.2007 ob 11:08

Nečimrnost? Verjetno res. Simpsonizirati sem se začel prejšnjo nedeljo, vendar pa mi rezultat nekako ni bil všeč (in ne samo zato, ker gre za oglaševalsko reč nekega velepodjetja). Potem sem – ne čisto obsesivno – poskušal vsak dan, samo po par minut, vendar mi tudi te simpsonizacije niso bile všeč. In zdaj sem pristal pri prvi, tisti, ki je nastala prejšnjo nedeljo. Ja, dvodimenzionalno smo res vsi lepši. In mlajši.

simpsonsblue3.jpg

Moj prijatelj Lee je rekel, da sem si “še kar malo podoben”, ampak da so “vedno najpomembnejši dodatki”.  “Dodatki te v resnici naredijo, kot se pravi,” je dodal. Na žalost pa dodatkov, ki mi jih je svetoval, na simpsonizacijski spletni strani ni. (To ni kritika filma.)

 • Share/Bookmark
 

12 komentarjev na “Rumeno, ki te ljubim rumeno”

 1. kinkitone kinkitone pravi:

  Jaz tudi nisem preveč zadovoljen s temle, ampak se bom zanašal na tvojo izkušnjo in objavil kar prvi poskus.

 2. ambala pravi:

  Haha… jah jaz sem se moral prav pošteno obdelati… pa se mi ni dalo potem it vse do konca… LOL…. ah great fun!

 3. ninamalina ninamalina pravi:

  hm, a nisi imel pred nekaj urami sivih las?
  sivolasci so bolj šarmantni kot plavolasci.

 4. tečka pravi:

  Nečimrnost, lupči, en e je preveč.

 5. tadej tadej pravi:

  Hvala, tečka, popravil. A se lahko izgovarjam na toplo vreme? Ne? In ja, ninamalina, zelo prav imaš – ampak točno za to gre, o čemer sem govoril: nečimnrost čez nečimrnost, vse je nečimrnost. No, tega nisem govoril jaz, ampak je iz Svetega pisma. Kljub temu pa je res (čeprav, kot nas je poučil Homer Simpson, v Svetem pismu “ni nobenih odgovorov”). Skratka: tik preden sem zalaufal ven in še preden je kinkitone pokazal svojo ČUDOVITO simpsonizacijo, sem prilimal drugo nedeljsko, ki se mi je v tistem hipu – morda – zdela boljša. Itak pa sem mišje plavolas (kot se reče). A se lahko ZDAJ izgovarjam na toplo vreme? Še vedno ne? Ambala: simpsonizacija lončarja hvali :)

 6. Urška Urška pravi:

  Jaz sem se tudi simpsonizirala. Sicer sem najprej hotela izvedeti, kako bom videti pri 220, ko bo verjetno vse drugače in bo končno enkrat na oblasti bogat belec, kot bi rekel g. Burns, ampak program je kar obdeloval in obdeloval mojo fotografijo, na koncu pa vedno zapisal: We’re sorry your photo could not be processed! Looks like the doo-hickey isn’t reading the what-cha-call-it. Please use a new photo. :)

 7. Centrifuzija pravi:

  Čakajte, čakajte. Jaz sem imela pa drug vir za Simpsoniziranje in sploh nisem bila zadovoljna s sabo. Bom poskusila še tole verzijo. In če si spet ne bom všeč, se sploh ne bom javila.

 8. ambala pravi:

  Zgleda, da si Centri ni bla všeč…. not the right tone of red?

 9. Centrifuzija pravi:

  Centri sajt ni delal in vztrajno javljal, da se cel svet želi simsonizirati. Če se pa cel svet simsonizira, potem se pa Centri že ne bo. Nalašč! :P

 10. tomaz pravi:

  :) izgledaš – kot tudi sicer – dobro :)

  ni kej! z ali brez simpsoniziranja!

 11. Centrifuzija pravi:

  No, to sem mu pa tudi jaz ene dva dni dopovedovala. In da deluje mlad in mladostnen tudi. Sploh za svoja leta!! :D

 12. short. pravi:

  Da ne govorimo o tem, da je naša družba tut debatirala o tem kako mlad zgledaš in kako zelo kul si pri svojih letih :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !