Šestindvajset stopinj

15.04.2007 ob 21:38

Najtoplejši dan letošnjega leta: 26 stopinj celzija ni bilo slabo. Takole je bilo v parku Highbury Fields ob petih popoldne, ko je sonce še kar pritiskalo. Razhajati smo se začeli kakšno uro kasneje, ko se je ohladilo na, uf, 22 stopinj.

Highbury Fields, 15. april 2007

V torek bo res hladno. Pajade.

 • Share/Bookmark
 

12 komentarjev na “Šestindvajset stopinj”

 1. Centrifuzija pravi:

  Krasn! Tudi pri nas je bilo noro lepo, noro toplo in vobče noro.

 2. pet-in-g-seks pet-in-g-seks pravi:

  brrrrrr

 3. Zvesti bralec pravi:

  Zelo točno, seks: brrrr. Pod 27 se nimamo kaj pogovarajti :)

 4. london london pravi:

  London mi spet postaja prav vsec! :)

 5. Neferete pravi:

  V NYC pa dez.
  In prehlad.

 6. PEter pravi:

  V Sloveniji pa take slike na vidiš. Ker se na travnih površinah v mestu na kvadratnem metru nahajajo povprečno vsaj štirje pasji kupčki…

 7. Dinozaver pravi:

  Namesto, da mladina sredi mesta brezdelno in nemarno razgaljeno poležava, bi lahko obdelovala kak vrtiček, ane? Saj pri nas tudi ni dosti bolje. Zemlja pripravljena, izdatno zabeljena z zdravim domačim pasjim govnom, pa noben noče poprijeti za delo. Zelenice samevajo, mladina poseda po lokalih in zapravlja, čebulo in česen pa kupuje v štacuni. Dekadentno. Toplo je pa precej, menda.

 8. Urška Urška pravi:

  Dinozaver, spet govoriš na pamet, ne? :) Tudi pri nas namreč mladina veselo poležava po zelenicah. Predvčerajšnjem sem, lepo prosim, v Tivoliju videla kar nekaj poležavajočih in celo dekle v bikiniju. Prisežem.
  Drugače me pa zanima, Tadej, če si se tudi ti tako brezsramno razkazoval, kot tile topless fantje na fotografiji? :)

 9. Dinozaver pravi:

  Urška, seveda govorim na pamet. Izključno na pamet. V Tivoli me redko zanese, ker imam “naravo” tudi v svoji četrtni skupnosti. Sploh pa so v Tivoliju mamilarji in narkomani in ljudje, ki jih vzburja razbijanje luči in bližini takih se raje izognem. Odslej bo moj meščanski moto: vrtičkarje v Tivoli!

 10. tadej tadej pravi:

  Ah, kje pa, Urška, jaz se pa že nisem razkazoval. Jaz sem nosil zelo spodoben bikini, tako kot tisto dekle v Tivoliju :) Sicer pa popolnoma razumem, zakaj se Dinozaver izogiba Tivoliju, samo da so po mojem ljudje, ki jih vzburja razbijanje luči še dosti hujši od mamilarjev in narkomanov (slednjih še posebej).
  Sožalje v New York, Peter: kljub vsemu kar verjame, Pet in Zvesti se bosta morala odločiti, kaj je vroče. London: enako tukaj :)

 11. sadie007 sadie007 pravi:

  ha, pa glih ta vikend sem bla v Angliji :D … res lepi dnevi

 12. ambala pravi:

  Amsterdamov Vondelpark, center golih teles in piknikov od sončnih dneh, je zadnje čase nabasan vsak dan. No včeraj je bilo malo bolj hladno… global WARMING… that’s the point!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !