Šok! Fant in punca sta se razšla!

14.04.2007 ob 10:11

“Poročanje o dekletih prihodnjega kralja je zelo težko delo, saj ne veš, katera bo postala kraljica,” je pred nekaj minutami na BBC-jevem radiju dejal Arthur Edwards, fotograf dnevnika Sun (oziroma “legendarni fotograf”, kot ga radi pohvalijo). Res, težko delo, ampak nekdo ga mora opraviti. Novica, da sta se razšla “Wills in Kate” – torej starejši sin prestolonaslednika princa Charlesa, 24-letni princ William in njegovo leto dni starejše dekle Kate Middleton – je zato takoj postala glavna novica dneva. Pred samomorilskim napadom v Karbali, Putinom, srečanjem Bush-Brown in Severno Korejo. Hura. Edwards – “prijatelj obeh” – je sicer “imel občutek”, da se je približeval konec razmerja, vendar pa je vseeno “globoko šokiran in presunjen”, ker se je to zgodilo, saj bi ta “ta krasna mlada človeka lahko postala čudoviti kralj in kraljica”. Ker se William menda “noče poročiti še vsaj do 28. leta”, pa se to ne bo zgodilo. Sicer pa je glavni razlog za to, da sta se ”Wills in Kate” razšla, ”izjemna medijska pozornost”, ki ju je bilo deležno njuno razmerje. In zdaj mediji vijejo roke nad… samimi seboj?  

 • Share/Bookmark
 

5 komentarjev na “Šok! Fant in punca sta se razšla!”

 1. Ldn Ldn pravi:

  oooo skoooda! :) Sicer pa berem, da ima mlajsi tudi probleme! Izgleda, da pomlad deluje na oba brateca!

 2. Zvesti bralec pravi:

  Britanski tabloidi so mešanica hijen in mrhovinarjev. Hijenovinarji? Mogoče je pa to dobra beseda.

 3. Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew pravi:

  ma kraljeva družina je overrated. jaz bi mulcema privoščil malo več zasebnosti… da pijeta, žurata in podreta vse kar se jima zahoče, brez da bi ju moralo skrbeti, ali bosta izpadla okej in pravilno na vsakem koraku. žal mi ju je.

 4. ana pravi:

  nikoli nisem tega razumela…da narod tako skrbi nekogaršnje življenje – no, natančenje življenje princa in ostalih članov….ne razumem, kako sočustvujejo in se zgražajo, hudujejo…smešno in bedno. in pol to zaokroži po celem svetu in to dajo v rumene tiske, pa pop ine….baaah! temu pravim plastik fantastik. no, kakorkoli – nikome ništa, naj uživa življenje, ki mu je bilo dano in naj čim manj posluša starše :mrgreen:

 5. Lydia pravi:

  o tem skrajno škandaloznem break-upu pa tole: itak sem vedela, da se bo to zgodilo, mal zato, ker sem čarovnica in te stvari predvidim, tako pri frendih (kot tudi pri sebi), kot tudi zato, ker sta bila oba akterja zgodbe res premlada, da bi se zdaj kar nekaj poročala. Ponavadi pa je tako, da se s prvo ljubeznijo zelo redko poročiš, a ne? Po drugi strani pa je bila Kate za britanske medije absolutno preveč perfektna, nekonfliktna, celo dolgočasna in kar ji zamerim – unopinionated! prevec hitro se je vklopila v kraljevi slog življenja, nobenih težav, škandalov, zelo zagreta za krono in Willsa – skratka boring! Če se spomnimo pokojne princese Diane (ki smo jo imeli vsi radi), je bila ta čisto nasprotje bivše Willsove Kate, saj je pokojna princesa bila upornica v pravem pomenu besede, neposlušna dvoru, opinionated, zagrešila je kar nekaj ‘napak ali napakic’, ki so jih mediji hitro izvohali, a je bila še vseeno prisrčna, iskrena, nepopolna in edina Queen of Hearts. pregovor pravi: real beauty comes with imperfections… in mogoče je to tisto, kar je uboga Kate ‘zagrešila’ pri willsu in pri britanskih medijih. Itak pa si sedajle tabloidni uredniki manejo roke, saj se je sezona lova pravkar začela! In še moja napoved oz. kako se bo zgodba nadaljevala… Wills in Kate bosta morda še kdaj probala, a ne bo šlo. v naslednjih letih, pa lahko pričakujemo pravi reality show ‘The bachelor’ z Willsom v glavni vlogi – tako bomo lahko spremljali njegovo divje življenje v družbi skrajno inappropriate blondink od Paris hilton do lindsay Lohan, sester Simpson ali kakšne škandalozne big brother udeleženke. In zgodba se bo po moje zaključila tako, da se bo Wills želel poročiti z dekletom ki bo sicer moralno brezmadežno, a nikakor ne bo primerno za ženo prestolonaslednika bodisi zaradi stanu, pomanjkanja izobrazbe, napačne vere ali barve kože, ali propadlega zakona ali zaradi nezakonskega otroka… in vsi bomo trepetali in sočustvovali v številnih soap operah, ki nam jih britanska mornahija še pripravlja. Skratka, tabloide na otoku čaka še zlata doba!

Komentiraj